Creșterea stimei de sine

   O fată iubitoare sunt dorește să întâlnească un băiat bun cu care le-a creat o familie adevărată, dar de multe ori are un caracter și o echipă scăzută. Este posibil sa incerci ceva nou, sa iti recunosc sentimentele, sa schimbi ceva. Ce se întâmplă dacă nu înțeleg? Dacă sunt surprins? Nu pot. Si cate ocazii rateaza din cauza a ceea ce ne-a inspirat ca nu sunt demni.



   Stima de sine este influențat în mare măsură de factori precum: asemănare, aspect, finanțe, statut social. În acest timp, există o mare dependență de comunitate, datorită copilăriei.
Primul dușman este sindromul unui student
Orice ai primi, nu învinge barul. Cer curajos ajutor, nu e nimic jenant în asta, cu cât mai mult pentru o fată. Și la stabilirea unui obiectiv real, nu va exista nicio înfrângere de coincidență.
Dușmanul nominalizat este doi - un egocentric

   Critica este motorul creșterii noastre. Însă auto-eficacitate inutilă poate duce la faptul că vei realiza cu frică sau mai bine totul pe umerii tăi. Nu fi nebun după lucrurile mărunte. Dacă ceva nu a mers bine, atunci pregătește situația, nu tu însuți.

   Al treilea dușman - instrucțiuni parentale sau perspective
Mulți părinți nu știu cum să fie laude copiii. Ele nu înseamnă decât greșeli, fapte, infracțiuni, și acordă mai multe atenție remediilor decât laudelor. Și aceste nemulțumiri vor cădea în viețile noastre de adulți și le vor pierde greu. De ce s-au încercat să ierți părinții și să se ofenseze în trecut.

   Al patrulea dușman este respectul respectului
Oamenii incredibili văd doar concepții greșite în ei, deși pot fi de o sută de ori mai multe. Ce să fac? Scrie-ți toată demnitatea (gătesc delicios, pictez, urmăresc figura ...). Te gândești ușor? Și încerci și tu. Și așa în fiecare zi, până când totul este scris, chiar și cel mai mic din experiența lor, talent și lucruri unice, pentru care te poți lăuda și cu ce te vei mândri.

Dezvoltă, învață, citește literatură informațională și adu oameni interesanți în viața ta. Iar stima ta de sine va fi la nivelul potrivit.